Matek érettségi felkészítő, matek felvételi előkészítő, magántanulók itthoni és külföldi folyamatos oktatása valamint matek korrepetálás, házifeladat megoldás segítség nyújtás.

Kérdése van? Hívjon minket! +36209754476

Matek korrepetálás

Magántanuló oktatás folyamatosan

Matek korrepetálás, házi feladat megoldás segéd

Házi feladat megoldás segéd szolgáltatásunkat azokat a gyerekeknek, szülőknek ajánljuk, akiknek szükségük van egy olyan felügyeletre a mindennapi felkészülésben, amely kvázi egy iskolai napközi jellegével a gyermeket segíti és orientálja abban, hogy a motivációja és tudása is meglegyen ahhoz, hogy a másnapi házi feladat elkészüljön bármilyen tantárgyból. Ezek az óráink is csoportosan, vagy egyénileg is igénybe vehetők. Házi feladat segéd szolgáltatásunk nemcsak a gyerekek előrehaladásában segít a folyamatos felkészüléssel és az esetleges hiányosságok felderítésével és kijavításával, hanem emellett egy nagy terhet is levesz a szülő válláról.

Ugyanis a szülő nem egy pedagógus és a gyermek sem tekint rá ilyen szemmel, ezért gyakran a szülő gyermek tanulás veszekedésbe, vitatkozásba, sírásba torkollik. Ez nem segít a tanulásban, sőt ez egy olyan negatív élményt okoz a gyerekeknek, ami képes egy mentális gát kialakítani mind a tananyag, a tanulás és a családi viszonyok kapcsán is.

 

"A gyerekek oktatása nem csupán arról szól, hogy valaki, aki ismeri a tananyagot azt manuálisan frontálisan előadja a gyerekeknek, hiszen ennek a hatékonysága nagyon kicsi."

 

 

Egyéni óra

Az egyéni foglalkozásaink 120 perces időtartamban tudnak ideálisan működni, ez az idő az, ami szükséges ahhoz, hogy egy-egy tananyagot témakört átbeszélve azt el tudják sajátítani a gyerekek, egyéni óráinkon saját módszertan szerint a gyerekek tudásának és igényeinek megfelelően állítja össze az óra menetét a tanár. Egyéni óráinkat azoknak a gyerekeknek javasoljuk, akiknek egy-egy konkrét megmérettetésre kell felkészülniük, legyen az egy félévi dolgozat, egy vizsga, vagy egy felvételi akár egy utolsó pillanatos, emelt szintű érettségi felkészülés. Azoknak a diákoknak ajánljuk ezt a tanulási formát, akik képesen nagyon hosszú időn keresztül egy dologra koncentrálni és jól tűrik a monoton munkatempót.

 

Csoportos óra

Matek korrepetálás, házi feladat megoldás segédA csoportos foglalkozásaink szintén 120 perces időtartamban működnek. Kiválóan alkalmasak a folyamatos felkészüléshez és szinten tartáshoz, illetve a gyerekek csoportos óráinak a közösségben való tanulás élményét is át tudják élni. Ezt a felkészülési formát vagy tanulási formát ajánljuk a legtöbb gyereknek, legyen az általános iskolás, középiskolás akár egyetemista. Csoportos óráinkon mindenki az egyéni tempójában halad, a saját témájában és tanulás közben a csoporton belül folyamatos párbeszéd lehetséges. Ez a közhiedelemmel ellentétben nemhogy gátolja vagy lassítja a tanulást, hanem épp ellenkezőleg, segíti az elmélyülést és olyan élményt nyújt a diákoknak, amit egy egyéni óra sosem tud.

A kiscsoportban tanulás - 2-3 fős - azért jó a gyerekeknek, mert nem érzik magukat a problémáikkal egyedül, és nem érzik azt, hogy egy tanár felettük áll és próbálja erőszakkal beléjük nyomni a tudást, hanem közös csapatmunka eredményeként saját felfedezések révén jut el a tudás elsajátításához. A kiscsoportos tanulásban a gyerekeknek nincsen szorongó érzésük, a folyamatos párbeszéd miatt nem érzik úgy, mintha iskolában lennének, inkább az az érzés jelenik meg náluk, hogy egy segítő, pozitív környezetben vannak.

Csoportos óráinkon nem monológokat tart a tanár, hanem mindig a dialektus van előtérben, amit a tanár természetesen kezdeményez, de ezt a gyerekek is ugyanígy megtehetik. Nincs olyan téma, amely ezeken a csoportos foglalkozásokon ne kerülhetne elő, legyen az a tananyaghoz szervesen kapcsolódó, vagy attól teljes mértékben távol eső téma. A csoportos óráink egyik legfontosabb eredménye, hogy a gyerekek olyan pozitív megértő és elfogadó környezetben, közegben vannak, ami a legjobb mentális és érzelmi állapotot eredményezi a tanuláshoz.

Ezt a tanulási formát minden típusú felkészüléshez ajánljuk, legyen az rövid- közép- , vagy hosszútávú, ugyanis ez eredményezi a leghatékonyabb tananyag elsajátítást. A csoportban való tanulás a csoport egyik tagját sem akadályozza a felkészülésben, tanáraink mindig pontosan figyelemmel kísérik a gyerekek szükségleteit és moderálják az órákat azért, hogy mindenki számára a leghatékonyabb legyen. Csoportos óráink hatékonyságáról több évtizedes tapasztalatok alapján bizonyosodtunk meg, ennek eredményessége messze túlmutat minden egyéni foglalkozástípuson