Matek érettségi felkészítő, matek felvételi előkészítő, magántanulók itthoni és külföldi folyamatos oktatása valamint matek korrepetálás, házifeladat megoldás segítség nyújtás.

Kérdése van? Hívjon minket! +36209754476

Jelentkezés tanároknak

Magántanuló oktatás folyamatosan

A matekhalo.hu nem egy tanárközvetítő szolgáltatás 

Számtalan tanárközvetítő oldal és cég létezik ma Magyarországon. Mi nem ezt tűztük ki célul, mivel nálunk már a tanárok kiválasztási és felvételi folyamata is nagyban eltér a többiekétől. Ez nem pusztán egy felület, ahol bármilyen tanár hirdetheti magát, hogy iskolán kívüli foglalkozást tartson gyerekeknek, hanem mi egy komplex kiválasztási és képzési rendszer alapján integráljuk online foglalkozásainkon a legkiválóbb képességekkel és személyiségű tanárokat.

Online foglalkozásainkon csak olyan pedagógusok foglalkozhatnak a gyerekekkel, akik képesek a mi szellemiségünknek és oktatási metódusunknak megfelelően bánni a gyerekekkel, a munka során felmerülő problémákat és kérdéseket mindig a gyerekek érdekeit szem előtt tartva képesek megoldani és bármilyen helyzetben képesek olyan eszközöket használni, melyek a gyerekek előrehaladását segítik.

 

"A gyerekek oktatása nem csupán arról szól, hogy valaki, aki ismeri a tananyagot azt manuálisan frontálisan előadja a gyerekeknek, hiszen ennek a hatékonysága nagyon kicsi."

 

Matematika felvételi előkészítőSokszor többet árthat vele egy gyereknek, aki éppen nehézségekkel küzd adott tárgyban vagy adott élethelyzetében azzal, hogy megpróbáljuk erőszakkal belétáplálni a tudást.

A gyerekek nem gépek, hanem érző lények, nagyon fontos, hogy minden helyzetben az adott érzelmi és fizikai, valamint mentális állapotnak megfelelő eszköztárral adódjék át a tananyag, egyéb esetben sokszor nagyon nehéz munkával visszafordítható károkat tudnak okozni a gyerekekben.

Internet szerte fellelhető tanárközvetítő adatbázisokon keresztül legtöbbször olyan magántanárokat lehet elérni, akik az iskolákban megszokott módszerekkel és elvek szerint tanítanak. Ugyanakkor, ha egy gyermeknek külön foglalkozásra van szüksége ahhoz, hogy a tanulmányai eredményesebbek legyenek, akkor pont nem ilyen típusú tanárra van szüksége.

A nálunk dolgozó pedagógusok egyike sem ilyen. Szigorú kiválasztási és képzési rendszer alapján kerülhetnek be oktatási struktúránkba. Így a mi tantestületünkben a pedagógusok úgy működnek együtt a gyerekek érdekében, mint ahogy egy valódi iskolában kellene ennek lennie. Minőségbiztosítási rendszerünk segítségével tanárainkat, tanóráinkat folyamatosan felügyeljük és a megszerzett tapasztalatok segítségével a munka eredményességét, hatékonyságát javítjuk.

 

"Ha tetszik, amit kínálunk és szeretne nálunk tanítani, kérem jelentkezzen a lenti űrlap segítségével."

 

On-line jelentkezési lap

Tantárgyak
Van-e gyakorlata on-line oktatásban?