Okoskapu - Ismertető

 

Mi az az Okoskapu?

Programunk 2013-ban indult. Alapvető célkitűzésünk, hogy a vidéken, a lehetőségektől elzártan tanuló, matematika iránt érdeklődő tanulókat bevonjuk a rendszeres problémamegoldásba.

Szakavatott, korábbi versenyző egyetemisták, doktoranduszok segítségével folyamatos mentorálást biztosítunk azoknak, akik rendszeresen dolgoznak.Egyénileg is ellátjuk a tanulókat tanácsokkal, további feladatokkal, megfelelő tevékenységi formák, kapcsolódási pontok ajánlásával.Szakköröket, bentlakásos hétvégéket is szervezünk az érdeklődő diákoknak. Igyekszünk a legjobbakat a már működő országos szintű tehetséggondozó műhelyek felé orientálni.

Az Okoskapu programban résztvevő mentorok névsora itt olvasható.

 

Hogyan lehet csatlakozni az Okoskapu programhoz?

Az alábbi Kedvcsinaló feladatsort kitöltőket (amennyiben emailcímüket megadják) személyesen meg fogjuk keresni, hogy csatlakozási lehetőségeikről tájékoztassuk őket.

Emellett az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is lehet érdeklődni, szívesen adunk személyreszabott, rézsletes tájékoztatást. Ezen módok mellett mi magunk is próbálunk kapcsolatot keresni tehetséges diákokkal.

 

Kísérleti program - 2013 tavasz

Az Okoskapu progrmnak már a 2012/13-as tanévben beindítottuk egy kísérleti verzióját. Erről részleteket erre a linkre kattintva olvashat.